Was this page helpful?

Tips - Treg pc (Windows)

  Ved treg pc (Windows) anbefales følgende tiltak:

  Gå til siden https://ninite.com/ . Fra denne siden lastes ned programmene Malwarebytes og Spybot- search and destroy.  

  Start Malwarebytes og Spybot- search and destroy etter end installasjon på maskin og velg scan på lokal disk. På Malwarebytes velg full scan. Husk å oppdater Spybot -search and destroy, dette gjøres automatisk på Malwarebytes under oppstart av programvaren. Skanningen kan ta et par timer så vær tålmodig og vent til skanningen er ferdig, velg deretter å slette de enkelte malware/trojan/ad-aware oppføringene som kommer opp på resultat feltet.

  Omstart maskin.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Det er også anbefalt å ta en diskopprydning på maskin en gang i blandt (winVista/win7) : Start --> under Søk i programmer, skriv cleanmgr --> har du flere partisjoner så velg C: partisjon --> Merk alle felter -->  Ok . La den kjøre. 

  winXP: Start -->Kjør-->  skriv cleanmgr. Ellers likt som for winVista/win7

  Du kan også bruke et tredjepart verktøy. Den mest brukte og det som anbefales å bruke er CCleaner.  Denne programvaren kan lastes ned http://www.piriform.com/CCLEANER . Det er en enkel og grei verktøy å bruke for å slette unna skrot uten å ødelegge viktig innhold som kan ødelegge operativsystemet på maskin.  Husk å hak vekk fanen Gratis Google  verktøy linje for Internet explorer under installasjon av CCleaner. 

  Start CCleaner --> trykk på knappen analyser for søk av maskin også for å  se hvor mye som kan slettes -->  Velg deretter kjør CCleaner for å rense skrot fra maskin.

   

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

   

   

  Was this page helpful?
  Emneord (Rediger emneord)
  • No tags
  Sidestatistikk
  3512 view(s), 1 edit(s) and 2085 character(s)

  Kommentarer

  Du må være innlogget for å poste en kommentar.

  Legg ved fil

  Vedlegg