Was this page helpful?

Tiltredelse - levering av fødsels- og ansatt-nummer

  Innholdsfortegnelse
  Ingen headere

  Det er oprettet en åpen database (se skjermdump fra Notes nedenfor) der det benyttes et tiltredelsesskjema. Fødselsnummer (11 siffer) og bankkontonummer skal IKKE føres på skjema. I stedet skal fødselsnummer (11siffer dato + p.nr.) sendes i e-post til gruppen "nummer" herfra vil det spre seg til alle som skal ha dette.

  TiltredelseMeny.png


  Det er også lagt inn en nytt kategorifelt "category" øverst i hvert dokumnet, rett under overskriften, der vi vil at det skal merkes av for avdeling. Til venstre går det an å velge dokumenter sortert etter kategori slik at det blir raskt for hver enkel avdeling å finne igjen sine dokumenter.

  Personalavdelingen, ledelsen, dekaner, kontorsjefer og avdelingsledere har tilgang til å opprette og slette dokumenter, alle andre har skrive og leserettigheter, men kan ikke slette eller opprette.

  Er du leder som vil at en av dine medarbeidere med begrensede rettigheter skal fylle ut skjema kan du bare opprette dokumentet selv og la din medarbeider gjøre resten via lese og skrive rettigheter.

  Det er kun personalavdelingen og noen få andre som har tilgang til den gamle databasen. Linjeledere som mener de har bruk for tilgang til en lukkede basen kan kontakte personalavdelingen om dette.

  Was this page helpful?
  Emneord (Rediger emneord)
  • No tags
  Pages that link here
  Sidestatistikk
  3328 view(s), 10 edit(s) and 1443 character(s)

  Kommentarer

  Du må være innlogget for å poste en kommentar.

  Legg ved fil

  Vedlegg

  FilStørrelseDatoLagt til av 
  TiltredelseMeny.png
  Ingen beskrivelse
  10.97 kB07:42, 22 Okt 20127000781Hendelser