Was this page helpful?

Fagmøte og Årsmøte i NFF

  Innholdsfortegnelse
  Ingen headere

  Er nettopp ferdig med møte i kvalitetsutvalget i NFF der vi diskuterte Kvalitetsnormene for fjernundervisning. Normene ligger til grunn for bevillgning for nettskolene (BI; NKI; NKS; FU etc) fra dep. i tillegg skal de være veiledende for øvrig sektor. Der sitter jeg sammen med Anne Berit Swanberg, BI, Wnche HAlvorsen studiedirektør NKI, Anders Nome, Utviklingssjef NKS, Marit Engdal, FU.

  Nå er det fagmøte med innlegg fra NKI, NKS og BI. Temaet er Nettlæreren - nettstudentens viktigste ressurs. Hva hvor vi for å støtte og veilede nettlærern.

  Wenche Halvorsen, studiesjef NKI snakket om NKI`s nye kvalitetsbarometer for nettlærere, der i legger opp til at de evaluerer nettlærerne med jevne mellomrom hele året, framfor tidligere der de evaluerte en gang i året. I dag har NKI 2  dagers responstid på svar og oppgavetilbakemeldinger. Deres selvproduserte LMS kartlegger til en hver tid responstid til hver enkelt. NKI har obligatorisk egenprodusert kurs for nettlærerne (150 stk) der de selv må igjennom læringsstiene som alle studentene går igjennom.

  Kristin Dahl, Bi Nettstudier, Satsing på oppfølging og veiledning av nettlærerne.

  Anders Nome, utviklingsjef NKS snakket om Nye verktøy og funksjoner for bedre studieplanlegging, samhandling og oppfølging.

   

   

  Nå er det Årsmøte der HiL er medlem og jeg stiller som delegat. Mye formalia men også noe interessant. bla. diskusjoenen hvordan U/H kan samarbeide mer med nettskolene for å nå bredere til flere grupper. U/H sektoren bidrar faglig og med studiepoeng og nettskolene markedsfører, distribuerer og gjennomfører studiene. Det her vært gjort noen undersøkelser ved UiA og det er lunken holdning blant fagmiljøene bla fordi de ønsker å fokusere på egne deltids/nett studenter, campus studenter og at nettskolene framstår som "for" kommersielle.

   

   

   

   

  Was this page helpful?
  Emneord (Rediger emneord)
  • No tags
  Sidestatistikk
  2373 view(s), 4 edit(s) and 1907 character(s)

  Kommentarer

  Du må være innlogget for å poste en kommentar.

  Legg ved fil

  Vedlegg