Was this page helpful?

9. november 2010

  Innholdsfortegnelse

  Referat, MM-gruppemøte

  Til stede: Lars, Stein Tore.

   

  1. Avgjørelse av server-leverandør (hvis ikke Lars allerede har valgt :-))

  Vi bestemmer oss for å gå for justhost.com, siden de får gode anbefalinger og er rimelige, men med tilstrekkelig funksjonalitet. Stein Tore oversender prisinfo til ledergruppa for godkjennelse.

   

  2. John har bedt oss om en oversikt over konktrakter og kostnader på serverleie og teknisk infrastruktur. Vi setter opp en oversikt.

  Foreløpig er det bare SimpleCDN som har kostnader knyttet til seg. SimpleCDN fungerer etter a-konto prinsippet, og man betaler for brukt båndbredde. Vi betalte inn $100 ved oppstart, og disse er enda ikke brukt opp. Anslår årlig kostnad til ca. kr. 1000,- ved samme serverbelastning som i dag.

   

  3. Orientering om utkast til HiLs IKT-strategi

  Stein Tore informerte om HiLs. utkast til IKT-strategi for 2010-2015. Enighet om at det er en god, men ambisiøs plan. Vårt ankepunkt er mangelen på en gruppe/enhet som kan håndtere gjennomføringen av IKT-strategien med henblikk på både pedagogiske og teknologiske aspekteter. Mette skal sende SeLLs innspill til høringsutkastet.

  4. Diverse

  Intet.

   

  20101109sts

  Was this page helpful?
  Emneord (Rediger emneord)
  • No tags
  Sidestatistikk
  1274 view(s), 1 edit(s) and 1336 character(s)

  Kommentarer

  Vis 2 av 2 kommentarer: vis alle
  Du verden for et oversiktlig referat. Jeg syns dere satt på det møterommet i en evighet, så enten er dere ekstremt trege, eller dere snakker om andre ting enn det som står på agendaen, eller dere har skjønt at det ikke er vits i å referere annet enn det som besluttes!
  Postet 02:06, 10 Nov 2010
  Det er av sine egne man skal ha det...
  Postet 11:19, 10 Nov 2010
  Vis 2 av 2 kommentarer: vis alle
  Du må være innlogget for å poste en kommentar.

  Legg ved fil

  Vedlegg